naar top
Menu
Logo Print

ONBERISPELIJKE ALUMINIUM RAMEN AAN EEN CORRECTE PRIJS

PEETERS, DE RAAMPRODUCENT ONDERSCHEIDT ZICH MET TOTAALSERVICE

Peeters, de Raamproducent gaat voor totaalserviceOorspronkelijk opgericht als fabrikant van plastic goten en toebehoren, vervelde Peeters al gauw naar een producent van ramen en deuren in pvc - en later ook in aluminium. Vandaag de dag staat het bedrijf voor de invulling van het totaalplaatje naar de professional toe. Van de productie van ramen en deuren tot het ontzorgen van de professional bij diens diverse activiteiten toont Peeters, de Raamproducent elke dag waarom passioneel en punctueel tot het DNA van het bedrijf horen.

ALUMINIUM IN DE LIFT

Peeters, de Raamproducent staat in voor de productie van ramen en deuren in aluminium en pvc. Waar de verhouding tussen beide materialen vroeger 50/50 was, merkt Peeters dat aluminium duidelijk in de lift zit, waardoor het aandeel van aluminium is gestegen tot 60% van de omzet.

Peeters, de Raamproducent gaat voor totaalserviceGOOD VALUE FOR MONEY

Peeters, de Raamproducent gaat voor totaalserviceGoede producten helpen om die omzet te verhogen. Met de aluminiumprofielen van AluK slaagt Peeters erin om een hoge kwaliteit te bieden tegen een competitieve prijs. Bovendien valt AluK in een land waar blauw en grijs overheersen, des te harder op met zijn evenwaardige alternatieven. Professionals die nieuwsgierig zijn naar de producten van AluK, zijn onder de indruk van diens kwaliteiten. Denk maar aan de Themis, die met zijn steel look zo geconcipieerd is dat die zowel in moderne als in pastoriewoningen past. Of de Ventà, die topdesign combineert met een BEN-toepassing dankzij de ABS-technologie. Met Ventà heeft Peeters een best-in-classprofiel in huis, dat zich kenmerkt door de laagste U-waarden in de markt, en dit aan een concurrentiële prijs.

KWALITEIT SPREEKT VOOR ZICH

Ook Peeters is die visie toegedaan. Kwaliteit mag bovendien gezien worden; geïnteresseerde professionals zijn altijd welkom om de vestigingen van Peeters een bezoek te brengen, om alles met eigen ogen te aanschouwen. Peeters laat de kwaliteit voor zich spreken en heeft op die open manier al heel wat professionals overtuigd om mee in het verhaal van AluK te stappen.

PASSIONEEL

Peeters heeft heel wat troeven ter beschikking om die hoge kwaliteit te bieden. Zo zijn bezoekers altijd gecharmeerd door het indrukwekkende vakmanschap van het personeel. Werknemers met 15 of 20 jaar ervaring zijn geen uitzondering bij Peeters, wat ook getuigt van een grote tevredenheid bij de werknemers. Die werkvreugde vertaalt zich in een productie van ramen en deuren die wordt gekenmerkt door kwaliteit en betrokkenheid. Daarnaast waakt Peeters erover dat alle afgewerkte producten van een onberispelijke kwaliteit zijn. Zo wordt elk profiel voor aanvang van de productie onderworpen aan een extensieve kwaliteitscontrole, om reeds van in het begin van het productieproces zeker te zijn van de kwaliteit.

MAXIMALE ONDERSTEUNING

Peeters, de Raamproducent gaat voor totaalservicePeeters is een van de eersten op de markt die aan al zijn klanten succesvol het nieuwe Ramasoft.NET kan aanbieden. Dit ERP-programma geeft een maximale ondersteuning aan de gebruiker om zelf zijn offertes te tellen, waar en wanneer hij dit ook maar wenst. De gebruiker krijgt erg eenvoudig en vlot toegang tot het rekenprogramma dankzij een online VPN-verbinding. Alle relevante informatie, gaande van alle aluminium profielen, de locatie van elke bout, tot de verschillende mogelijkheden inzake afwatering, staat op een aparte server van Peeters.

Hoewel het programma zich laat kenmerken door zijn gebruiksvriendelijkheid, is een basiskennis nog steeds noodzakelijk. Peeters organiseert dan ook opleidingen, om correct en vlot met het programma te leren werken. Eens vertrokken met het programma, laat het de klant toe om flexibel en zelf zijn offertes te tellen. Hierdoor kan de Peeters klant sneller tegemoetkomen aan de verwachtingen van de eindklant.

ALLES VOOR DE KLANT

Peeters wil het zijn partners zo comfortabel mogelijk maken en staat in voor een zo volledig mogelijke ondersteuning, van offerte tot levering op de werf met eigen vrachtwagens inclusief kraan. De ramen en deuren worden ook in het atelier voorgemonteerd, compleet met alle toebehoren, bijvoorbeeld rolluikkasten of vliegenramen. Op die manier hoeft de plaatser dat niet langer te doen op de werf en verliest hij geen kostbare tijd. Ook glas wordt meegeleverd, indien gewenst. Ten slotte is zelfs plaatsing mogelijk voor de veeleisende projectklant.

Peeters, de Raamproducent gaat voor totaalservicePUNCTUEEL

Peeters staat erop om zijn klanten correct te behandelen, zo ook met de levertermijnen. Het ERP-programma laat toe om het productieproces te stroomlijnen, het machinepark laat toe om te produceren per referentie, waardoor een project meteen volledig kan worden afgewerkt om binnen een redelijke termijn te kunnen afleveren. Die punctualiteit is een dagelijks streven voor Peeters: nu de vraag naar zijn aluminium producten met 40% is gestegen, slaagt Peeters erin om zijn projecten nog steeds tijdig af te werken en te leveren.

HISTORIEK

  • Opgericht in 1970 door Karel Peeters
  • 2015: nieuwe naam om beter de activiteiten te weerspiegelen

ZAAKVOERDER

  • Serge Vanhaverbeke (algemeen directeur)

MEDEWERKERS

  • 65 werknemers

HET PRODUCTGAMMA OMVAT

  • ramen en deuren in aluminium
  • ramen en deuren in pvc

PRODUCTIEVESTIGINGEN

  • Twee vestigingen in Dessel:hoofdzetel en pvc;afzonderlijke afdeling aluminium

LOGISTIEKE PLATFORMEN

  • Ramasoft.NET

PEETERS, DE RAAMPRODUCENT

PEETERS, DE RAAMPRODUCENT

POLDERSTRAAT 48
2480 DESSEL
+3214377286
-