naar top
Menu
Logo Print

VEILIG VERZEKERD BIJ EEN NICHESPELER

Doelgericht en gepersonaliseerd verzekerd bij Protect

Als onafhankelijke nicheverzekeraar met familiale roots stippelen we bij Protect sinds 1990 polissen uit die de beroepsaansprakelijkheid dekken van vrije, intellectuele en dienstverlenende beroepen. Daarenboven voelen we een bijzondere affiniteit voor bouwgerelateerde en technische verzekeringen, en beschikken we over een evengrote expertise in de milieu-, energie-, en vastgoedsector. Professionals beschermen doen we niet enkel in eigen land, we zijn zowel in de Benelux als op de Franse markt actief.

Persoonlijk

verzekeringen protectProtect staat voor doelgerichte en gepersonaliseerde verzekeringsoplossingen waar de grote maatschappijen enkel van kunnen dromen. Gesteund op een grondige kennis van de betreffende sectoren en respectvolle aandacht voor de mens achter de functie, zijn we bovenal gedreven door een sterk persoonlijke benadering. Onze eigen medewerkers weten waarover ze praten, want ze zijn zelf specialisten in uw vakdomein.

Kennisdelend

Bij Protect beschouwen we onze kennis en expertise pas van waarde wanneer we ze ook met u kunnen delen. Daarom organiseren we op regelmatige basis seminaries en opleidingen, sturen we nieuwsbrieven, bulletins en themadossiers op en hebben we onze website nog interessanter en gebruiksvriendelijker gemaakt. Op die manier maken we u wegwijs met alle aspecten van de complexe verzekeringsmaterie. Bovendien bieden we onze klanten bijkomende preventieve ondersteuning door het verstrekken van juridisch advies via onze eigen studiedienst.

verzekeringen protectProtect diensten

  • Juridische adviezen
  • Technische studiedienst
  • Seminaries
  • Protect bulletin, e-nieuwsflashes
  • Kennisbibliotheek

Mission statement

Protect zet in op een menselijk partnership met bouwprofessionals om hen vanuit een relevante expertise zowel proactief als reactief te adviseren, te assisteren en te ontzorgen. Protect streeft er op die manier naar dé referentie in de sector te worden.

Visie

Protect wil bouwprofessionals beschermen tegen de risico's verbonden aan hun vak.

PROTECT

PROTECT

STEENWEG OP JETTE 221
1080 BRUSSEL
+3224114114
+3224111929