naar top
Menu
Logo Print

OSTERMANN HOUDT VINGER AAN DE POLS

HOOGWAARDIG DESIGN SIBU VERKRIJGBAAR BIJ OSTERMANN

De kwaliteit van SIBU is toonaangevendMet de opvallende en bijzonder hoogwaardige designoppervlakken van Sibu biedt Ostermann zijn klanten waardevolle inspiratie voor creatieve interieur-, standenbouw- en winkelinrichting. Er is keuze uit meer dan 280 decors in negen verschillende productlijnen. Dit zijn de noviteiten van 2018.

OOSTENRIJKSE KWALITEIT

Sibu Design is de toonaangevende producent van hoogwaardige kunststof designplaten voor het interieur. Tijdens de voorjaarsbeurzen heeft de Oostenrijkse fabrikant zijn nieuwigheden voor een smaakvolle interieurbouw en/of een exclusieve winkelinrichting en standenbouw gepresenteerd. Deze nieuwigheden zijn per direct bij Ostermann leverbaar.

Hoogwaardig design Sibu verkrijgbaar bij OstermannSIBUGLAS

In de productlijn SibuGlas vindt men acrylglas- oppervlakken, die van opvallende decors voorzien zijn. Ze zijn indrukwekkend door de unieke dieptewerking en in een kras­bestendige AR+ variant leverbaar.
Onder de nieuwe producten bevinden zich talrijke metallickleuren met unieke designs. Hier worden kleuren, zoals zilver, koper of goud, met op metaal lijkende zwarte decorelementen tot een innoverend fantasiedecor gecombineerd. Een goed voorbeeld hiervan is het opvallende decor SG Grid Silver, dat aan een grove textiel- c.q. linnenstructuur van metaal doet denken.

DECO-LINE

Hoogwaardig design Sibu verkrijgbaar bij OstermannHoogwaardig design Sibu verkrijgbaar bij OstermannOok bij de populaire Deco-Line hebben nieuwe metaal kleuren en decoren haar intrede gedaan. Met Oxidized, Slightly used, Metallic used en Refined zijn er vanaf nu ook metaaloppervlakken met een modieuze Used Look leverbaar. Daarbij worden verouderingseffecten, zoals roestvorming, lichte slijtageverschijnselen of slijp- en gebruikssporen in het decor nagebootst en aangebracht. 
Tegen latere, ongewenste gebruikssporen zijn de oppervlakken van Deco-Line in de AR-uitvoering (AR staat voor uitstekende slijtagebestendigheid) beschermd.

LEATHER-LINE

De populaire en bijzonder hoogwaardige Leather-Line is ook uitgebreid.
Hier zijn er met Lemon Yellow, Apple Green, Pumpkin Orange en Cobalt Blue vanaf nu vier felle trendkleuren in leder-optiek leverbaar.
Door de bewezen Antigrav-methode aan de achterzijde zijn de hoogwaardige oppervlakken extreem robuust en bovendien voor de meubel-, keuken-, en interieurbouwer zeer eenvoudig te verwerken.

WOOD-LINE

Hoogwaardig design Sibu verkrijgbaar bij OstermannLast but not least bevat de productlijn Wood-Line trendy houtkleuren met een levendige houtstructuur. 
In de nieuwe collectie is nu ook een decor met een brandoptiek opgenomen.
Het product, genaamd Carbonized Wood is leverbaar in vier verschillende bevestigingsmethodes aan de achterzijde; Antigrav (zonder dilatatievoeg), magnetisch, niet zelfklevend en zelfklevend.

SIBU DESIGNPLATEN IN MEUBEL-, STAND EN INTERIEURBOUW

SIBU designplaten zijn zeer eenvoudig (door een vakman) te verwerken en voor vrijwel alle toepassingen te gebruiken: voor de wandbekleding, als vulling van een schuifdeur, bekleding van een meubel, als achterwand in een keuken, of in de standbouw of bij het renoveren. De verwerking kan met een afbreek- of tapijtmes of met een gangbare houtbewerkingsmachine. Op klantverzoek levert Ostermann elk gewenst Sibu oppervlak ook als monster in A4-formaat.

Een brochure met alle noviteiten van 2018 kan in het Downloadcenter op de Ostermann website als PDF-bestand online doorgebladerd worden.

OSTERMANN

OSTERMANN

+3253681751
+3253648264