naar top
Menu
Logo Print

OSTERMANN MET COMPLETE VEELVOUD VOOR DE MODERNE INTERIEURBOUW

GENIET VAN DE EXPERTISE BIJ OSTERMANN OP PROWOOD

Stand 1360

Van 21 tot en met 25 oktober 2018 vindt in Gent wederom Prowood, het event voor de houtverwerkende nijverheid, plaats. Een belangrijk trefpunt voor meubel- en interieurbouwers, waarop Ostermann uiteraard weer aanwezig zal zijn.
Het beursteam van Ostermann verheugt zich erop, om de bezoekers nieuwe kanten en de uitgebreide veelvoud aan producten voor de moderne interieurbouw voor te kunnen stellen.

De experts van Ostermann staan op Prowood te uwer beschikking

UITGEBREIDE KEUZE

In hal 1, stand 360 zijn er bij Ostermann weer de nieuwste kantentrends te zien. Bovendien vinden de bezoekers een brede keuze aan nieuwe producten voor de keukenbouw, kantoor- en winkelinrichting alsook talrijke producten aan werkplaatsbenodigdheden.

KANTENTRENDS

Betonoppervlakken zetten hun zegetocht in de meubelwereld voort. Voor de perfecte afsluiting aan de kanten biedt Ostermann talrijke ABS-kanten in betonoptiek aan.

Ook in trend zijn de realistische materiaalreproducties in roest-, steen- of houtoptiek. Bij het laatste gaat de trend steeds meer naar Scandinavische houtsoorten, vooral de pijnboom. Aan de overzichtelijk vormgegeven kantenwanden kan men zich een goed overzicht van het grote gamma van de Ostermann-kantenwereld verschaffen.

GENIET VAN DE EXPERTISE BIJ OSTERMANN OP PROWOODKEUKENBOUW, KANTOORMEUBELEN EN WINKELINRICHTING

Een bezoek aan de stand loont voor iedereen, die in de keukenbouw geïnteresseerd is, omdat Ostermann er nieuwe meubelfronten alsook het veelvoud aan meubelgrepen presenteert. Bedrijven, die in kantoorinrichting gespecialiseerd zijn, vinden bij Ostermann meubelrolluiken, schuifladesystemen en in hoogte verstelbare tafelonderstellen. 
Met de oppervlakken Furniture Linoleum, RollBeton en RollRost alsook met de opvallende en bijzonder hoogwaardige designoppervlakken van Sibu biedt Ostermann zijn klanten waardevolle inspiratie voor de creatieve interieur-, standbouw- en winkelinrichting.

WERKPLAATSBENODIGDHEDEN

Het grote Ostermann veelvoud aan technische profielen, lijmen, reinigingsmiddel en artikelen voor de werkplaats laat zich moeilijk compleet tonen. Daarom wordt live de toepassing van uitgekozen producten gepresenteerd en daarmee duidelijker en dichterbij gebracht. 
Op de Ostermann-stand kijken de experts ernaar uit om hun vakkennis aan de beursbezoekers over te kunnen brengen. Hier krijgen beursbezoekers Tips & Tricks voor de dagelijkse werkzaamheden in de werkplaats.

OSTERMANN

OSTERMANN

+3253681751
+3253648264