naar top
Menu
Logo Print

DE ENGAGEMENTEN VAN WAKO VOOR UW RAAM- EN DEUROPLOSSINGEN

KWALITEIT, SERVICE IN DE BUURT, VEILIGHEID, BESPARINGEN EN AANDACHT VOOR HET MILIEU

DE ENGAGEMENTEN VAN WAKOWAKO is de nieuwe naam van WIB, al meer dan 20 jaar een gereputeerde ramen- en deurenfabrikant in België en sinds 1930 het referentiemerk in het Groothertogdom Luxemburg. De nieuwe visuele identiteit weerspiegelt voor professionals het engagement van een Belgisch-Luxemburgse fabrikant om hoogkwalitatieve ramen en deuren in aluminium en pvc, maar ook veranda's en glasgevels te produceren.
De groene toets die het logo van WAKO verfraait, toont de wens van het merk om zich in te zetten voor een uitgesproken ecologisch verantwoorde aanpak, met een grote betrokkenheid bij het milieu en solidariteit in alle fases van het proces en daarbuiten.

1. TOPKWALITEIT PRODUCEREN

DE ENGAGEMENTEN VAN WAKODe WAKO producten worden vervaardigd met de beste onderdelen die met de grootste zorg worden geselecteerd. Dat vertaalt zich voor u in een lange levensduur en energiebesparing.
De productievestigingen van Redange en Gembloers, die gespecialiseerd zijn in de productie van aluminium en pvc, investeren voortdurend om een ongeëvenaarde productiekwaliteit te garanderen.

Onberispelijke kwaliteit

WAKO werkt alleen met hoogkwalitatieve raamprofielen die aan de laatste normen met betrekking tot energiebesparing voldoen.
Die kwaliteitsvereiste is ook van toepassing op onze beglazing, die aan de strengste criteria beantwoordt.

Uitmuntendheid

DE ENGAGEMENTEN VAN WAKOWAKO zet zich in om zijn aanbod van producten en diensten continu te optimaliseren. Onze productievestigingen profiteren van voortdurende investeringen, waardoor de meest geavanceerde productietechnieken kunnen worden toegepast.
De permanente vorming van onze teams en hun betrokkenheid in onze organisatie garanderen u, boven op een uitstekende kwaliteit, deadlines die worden nageleefd en een perfecte afwerking.

2. EXCLUSIEVE SERVICE

Het engagement van WAKO, dat is ook de professionele partner een exclusieve service aanbieden. Deze wordt u geleverd door onze 200 medewerkers en onze partner-schrijnwerkers van WAKO, uit uw regio. Zij begeleiden u van bij de opmeting tot oplevering van uw ramen om u zodoende het perfecte eindresultaat te garanderen.

Een service die het verschil maakt

In onze hele organisatie staat de klant centraal. Uw WAKO schrijnwerker woont in uw buurt en staat u bij. Hij begeleidt u stap voor stap, stelt u de oplossing voor die het best aan uw behoeften voldoet en beveelt u de beste investering aan. Hij is ook de persoon die binnen de afgesproken termijn voor de plaatsing van uw ramen en deuren instaat.
Uiteraard kunt u ook op WAKO en zijn schrijnwerkers rekenen voor een dienst na verkoop die steeds voor u klaarstaat.

DE ENGAGEMENTEN VAN WAKORespect

Respect zit in de genen van WAKO: respect voor de klanten en voor onze medewerkers. De mens staat centraal in onze onderneming. Zijn creativiteit, zijn ervaringen en zijn anders zijn vormen de waardevolste troeven om ons doel te bereiken: uw tevredenheid.

Partneringesteldheid

Wij beschouwen onze relatie met u in het kader van een win-winbenadering. Is uw WAKO installatie klaar? In dat geval blijven we u bijstaan met een uiterst doeltreffende dienst na verkoop en anticiperen we ook op uw behoeften voor toekomstige installaties.

3. ECOLOGISCHE VERANTWOORDELIJKHEID

Het WAKO engagement is tot slot een ecologisch verantwoordelijke en milieuvriendelijke organisatie op alle vlakken. We hebben ervoor gekozen om ecologisch verantwoordelijk en solidair te zijn omdat we respect hebben voor de wereld waarin we het geluk hebben om te leven.
We willen ons succes met anderen delen door deel te nemen aan geïntegreerde humanitaire projecten die onze waarden, onze gevoeligheid en onze actie onder de aandacht brengen.
WAKO engageert zich om tegen 2020 een koolstofneutrale voetafdruk te bereiken. Er worden concrete acties op touw gezet om die CO2-uitstoot te beperken of om te compenseren wat er niet kan worden beperkt.

WAKO op BatibouwAFSPRAAK OP BATIBOUW 2019!

DE ENGAGEMENTEN VAN WAKOWenst u concreter met ons aanbod kennis te maken, ons te ontmoeten om er in een professionele en gezellige omgeving over te praten? 
Aarzel niet langer en bel Catherine Marche op het nummer +352/671.40.50.12 om tussen 21 februari en 3 maart 2019 een afspraak op de WAKO stand vast te leggen. Die staat in paleis 4 op nr. 107.
Kom eens langs! U krijgt er de beste ontvangst.

Bezoek ook onze Facebookpagina's:

facebook.com/WAKOLuxembourg
facebook.com/WAKOBelgium

WAKO

WAKO

2 ZAC HANEBOESCH II
4563 DIFFERDANGE
+3522362371
+352583533
www.wib.eu