naar top
Menu
Logo Print

Altijd de oplossing op zak! En op accu!

OSC 18De nieuwe oscillerende accu-machine VECTURO OSC 18

Festool gaat voor u altijd dat ietsje verder. Elke dag heeft u wel te maken met speciale (rot)situaties. Met de nieuwe oscillerende accu-machine VECTURO OSC 18 heeft u steeds de juiste oplossing op zak. De nieuwste versie beantwoordt immers perfect aan uw terecht hoge verwachtingen. Zowel op gebied van vermogen, levensduur als werkcomfort bij het dagelijkse gebruik.

Kracht

De nieuwe VECTURO is uitgerust met een krachtig 18-volt Li-ion-accupack. In combinatie met de koolborstelloze EC-TEC-motor zorgt dit voor meer dan genoeg vermogen voor de zwaarste toepassingen.

Levensduur

De EC-TEC-motor kent een zeer rustige loop en het toerental kan traploos elektronisch worden ingesteld. Deze is - net als de transmissiekop - via elastische dempingselementen met de behuizing verbonden, waardoor de vibratie zo wordt gereduceerd dat u nauwkeurig en comfortabel kunt werken.

Werkcomfort

OSC 18Technisch en ergonomisch biedt de VECTURO OSC 18 alles wat u op gebied van zagen en snijden nodig hebt. Ongezien snel door zijn oscillatiehoek van +/-2°, simpel in gebruik, stofvrij en uitermate precies dankzij de instelling van de invaldiepte, het exact aanbrengen aan de markering door het aanzetstuk en het eenvoudig oriënteren via de geleiderail.
De doordachte systeemaccessoires bieden een oplossing voor elk probleem.
Een automatische start van uw stofzuiger kan ook draadloos via een Bluetooth® accu-pack


StarlockMax

Festool kiest bovendien voor de innovatieve gereedschapsopname StarlockMax. Dit betekent dan ook dat het compatibel is met het volledig gamma aan Starlock toebehoren.
(starlock, Starlock Plus, Starlock Max). Dit intelligent snelspansysteem zorgt ervoor dat u zaagbladen zonder gereedschap én in minder dan 4 seconden vervangt: spanhendel openen, gereedschap uitwerpen, nieuw gereedschap afstellen en vastklikken. Klaar.

Speciaal voor pro's.

Meer info over het compleet gereedschapssysteem op accu en over de vele doordachte systeem-accessoires? www.festool.be/ready

FESTOOL BELGIUM SA/NV

FESTOOL BELGIUM SA/NV

A. GOSSETLAAN 48/001
1702 GROOT-BIJGAARDEN
+3228933636
-