naar top
Menu
Logo Print

HET TOTAALPAKKET VOOR
DE VAKMAN EN DE MEUBELINDUSTRIE

Cabinet Vision

Cabinet VisionCabinet Vision is een volledig geïntegreerde CAD/CAM meubelontwerp- en productiesoftware voor het ontwerpen en produceren meubels, kasten en allerhande inrichtingen. 
ONTWERP : Snel en eenvoudig ontwerpen van alle meubilair.
PRESENTATIE : 3D Renderen, tekeningen en juiste prijscalculatie voor meer bestellingen.
DETAILS : Opmaken van tekeningen en rapporten voor een optimale product.
PRODUCTIE : Perfecte aansturing van al uw machines dankzij S2M Center
NOOIT ALLEEN : Met een CBA-oplossing bent u nooit alleen, onze 20-jarige service en expertise zijn een onderdeel van de oplossing!

Meer weten ?

Service en ondersteuning

Service en ondersteuningOns gamma software is even breed als verschillend. Dit zal u toelaten het best aangepaste product te vinden, zowel op het gebied van het dagelijkse beheer van uw onderneming, uw personeel als voor de productie van uw trappen en meubelen en het aansturen van uw CNC machines. Meestal zijn onze oplosingen geïntegreerd of aan elkaar verbonden om uw dagelijkse werk te vergemakkelijken en veiliger te maken.

 

 

Opleidingen

CBA biedt u opleidingen op maat voor alle geleverde oplossingen. We beschikken over aangepaste kantoren waar u een individuele opleiding kan volgen. Indien gewenst kan de opleiding ook bij U ter plaatse gebeuren. We hebben overeenkomsten en partnerschappen afgesloten met talrijke opleidingscentra en federale en regionale instanties om u toe te laten opleidingscheques (*) of gratis opleidingen te verkrijgen (*). Dit geeft onze klanten de mogelijkheid degelijke opleidingen tegen een gereduceerde prijs te bekomen.
(*) onder voorwaarden

Ondersteuning

CBA heeft een team informatica specialisten voor alle aangeboden oplossingen die wij aan de professionelen in de bouwindustrie bieden. Sinds meer dan 20 jaar verleent CBA service bij u, bij ons of via het internet. De keuze is aan u. Voor de meeste producten die door CBA verdeeld worden, is een contract “enkel onderhoud” (update) of een contract “dienst en onderhoud” (met ondersteuning) beschikbaar. Wij kunnen u de correcte service bieden zowel op niveau van de hardware als voor de software en dit op maat van de klant en het gekozen product. CBA heeft verschillende akkoorden met CNC machineverkopers, opleidingscentra en vakfederaties en volgt de wisselende marktbehoeften. Ontdek in detail onze oplossingen voor het beheer van uw offertes, facturen en werfopvolging en tijdbeheer. Maar ook de productie van trappen, meubilair en het aansturen van CNC machines. Elk van de deze toepassingen wordt op het gepaste niveau aangeboden.

C.B.A. bvba
Kardinaal Mercierplein, 2
B-2800 - MECHELEN
Tel. : +32 (0)15/79.73.27

C.B.A

C.B.A

RUE DE LA CLEF 41/bte 11
4650 HERVE
+3287766164
+3287766165
www.cba.be