naar top
Menu
Logo Print

SPINDELSERVICE VERLAAGT DE ONDERHOUDSKOSTEN

PDS GmbH stelt zijn nieuwe partner, Bas CNC-techniek, voor

Met de nieuwe servicepartner Bas CNC-Techniek, heeft PDS GmbH in oktober vorig jaar een competente en betrouwbare aanspreekpartner gevonden voor onze klanten ter plaatse. Door de jarenlange ervaring in het bereik service en bediening van CNC-gestuurde machines voor hout-, aluminium-, kunststof- en steenbewerking is Bas CNC-Techniek ook bij alle spindelproblemen de juiste aanspreekpartner en kan het bedrijf, in samenwerking met PDS, een snelle service bieden. Ook bij het in- en uitbouwen van uw motorspindels kan Bas CNC-Techniek u daarbij ondersteunen.

PDS MOTOR SPINDEL EN SERVICE

PDS GmbH, een Duitse bouwer van motorspindels uit Löhne, biedt als globale serviceonderneming een spindelservice aan, onafhankelijk van ieder merk en iedere constructie of schade. Dit voor motorspindels en elektromotoren in de hout-, kunststof-, aluminium-, steen- en glasbewerking, voor booraggregaten en boorspindeleenheden alsook voor HSC- en HPC-spindelsystemen en werktuigmachinehoofdspindels in de metaalbewerking.
Deze spindelservice, t.t.z. reparatie en onderhoud, breidt zich uit tot het volledige gamma elektrospindels en booraggregaten.
Naast vakkundig onderhoud en revisie van motorspindels biedt PDS GmbH ook een betrouwbare stockage aan met een regelmatige controle in eigen huis. Het begin van de garantietijd kan daardoor met de inbouwdatum worden gelijkgezet.
Met de dienstverlening van PDS kunt u de levenscyclus van uw motorspindels verlengen en, door de hogere betrouwbaarheid, uw onderhoudskosten verminderen.
Met menige dienstverlening is onze spindelservice uniek.

VOOR ELKE TOEPASSING DE PASSENDE MOTORSPINDEL

PDS heeft zich in de laatste jaren succesvol geconverteerd van handelaar tot fabrikant, en zich tot een globaal servicebedrijf van High-Speed-Electrospindels ontwikkeld. Bij het bewerken van hout, kunststof, GFK, steen en glas, is PDS als ervaren bedrijf en basislegger voor de werktuigmachinebouw, speciaal voor de machine- en robotbouw, een succesvolle projectpartner voor alle denkbare verspaningswerken.
Beginnend met de kleinste elektromotoren met een vermogen van 50 W voor fijne bewerkingen tot 19 kW voor massief- verspaning, is er een breed productspectrum met manuele werktuigwissel beschikbaar.
De koeling van de motoren kan hier individueel voor elke toepassing worden bepaald. Standaard worden hierbij toerentallen van 1.500 tot 40.000 t/min. aangeboden. De bouwvormen kunnen hierbij ook verschillend zijn. Motoren met verschillende voet- of flensbevestiging, horizontale motoren en motoren met aan beide zijden een werktuigopname kunnen standaard worden geleverd.

ATC's

In het segment motorspindels met automatische werktuigwisselaar (ATC's) is PDS, in het middelste vermogensbereik van 5,5 kW tot 13,0 kW, beduidend breder opgesteld. Deze motorspindels worden hierbij met lucht (ventilator) of met koelvloeistof (koeler) gekoeld.
Doel van deze ontwikkeling is hierbij hoogwaardige en toch gunstige motorspindels te leveren om hoofdzakelijk hout, kunststof en GFK te bewerken. Het succesvol op de markt brengen van die spindels bevestigt ons dat die uitstekend geschikt zijn voor het bewerken van aluminium en metaal. Door principieel gebruik te maken van keramische spindellagers, is het mogelijk het maximale spindeltoerentalbereik tot 24.000 t/min te brengen. Worden bewerkingen met een hoog draaimoment bij een laag toerental benodigd, bestaan er ook krachtige uitvoeringen met maximaal toerental van 12.000 t/min.
PDS is geen massaproducent van elektrospindels. Wij staan open om de machinebouwer de mogelijkheid te geven zijn product bij ons te laten ontwikkelen. Zo kunnen we optimaal aangepaste oplossingen bouwen op maat van de klant. Hiermee bieden we de gebruiker de mogelijkheid een individuele configuratie op te bouwen.

KORT BIJ DE KLANTEN

Motorspindels zijn ons vak en onze kennis, en we weten hoe belangrijk het is om een evenwichtige hoge kwaliteit van reparatie en service te verzekeren, waardoor we onze klanten de gevraagde kwaliteit kunnen leveren.
Bij PDS en Bas CNC-Techniek wordt principieel volgens de interesse van de klant gehandeld. Ons doel is om de perfecte, met onze klant afgestemde technische oplossing, met een krachtige aftersalesservice aan te bieden.
De nieuwe vereisten en tevreden klanten openen nieuwe markten!
Vertrouw op de knowhow en op onze nieuwe partner Bas CNC-Techniek. Wij staan bij vragen rond motorspindels en CNC-machines te uwer beschikking.

Bas CNC-Techniek
Vlamingstraat 4
8560 Wevelgem
Gsm: 0479/64.20.73
info@cnc-techniek.be
www.cnc-techniek.be

BAS CNC-TECHNIEK

BAS CNC-TECHNIEK

SINT-JOZEFSSTRAAT 4
8550 ZWEVEGEM
+32479642073
-