naar top
Menu
Logo Print

ROBACO, UW VASTE MEERWAARDE

Stand 1322

Robaco is een toeleveringsbedrijf voor de houtverwerkende industrie. Iedereen die plaatmateriaal of massief hout met houtbewerkingsmachines bewerkt, kan er terecht voor topproducten en correct technisch advies.

VAN ALLE MARKTEN THUIS

Robaco is een toeleveringsbedrijf voor de houtverwerkende industrieVan origine is Robaco lijmspecialist. Het bedrijf is die rol altijd met verve blijven vervullen.
Robaco biedt een totaalpakket aan om diverse materialen duurzaam te verlijmen. Het gamma is onderverdeeld in diverse productgroepen: lijmen, kanten, snijgereedschappen, drevels, slijpservice, schuurmiddelen, … Zo'n uitgebreid aanbod maakt Robaco uniek, wat een voordeel is.
Robaco wil een hechte relatie uitbouwen met zijn klanten, waarbij het bedrijf niet enkel de producten levert maar ook adviseert hoe die correct te gebruiken. Robaco bekijkt samen met de klant het machinepark en adviseert waar de klant kan optimaliseren, zowel in verbruik als in afwerking van het eindproduct. Zo probeert Robaco zijn steentje bij te dragen aan het succes van zijn klanten.

INNOVATIES

Als dé toeleverancier bij uitstek voor de houtverwerkende nijverheid, is Robaco er steeds als de kippen bij om baanbrekende innovaties op te nemen. De 'Fusion Edge' is een nieuwe generatie kantenband die kanten naadloos met het plaatoppervlak laat aansluiten. In de traditionele markt van kantenbanden is het voor interieurbouwers en schrijnwerkers handig om te kunnen terugvallen op een partner die voor toegevoegde waarde zorgt.

Samen staan we sterker

Een persoonlijke aanpak met open communicatie en het productieproces van de klanten optimaliseren door de combinatie van geschikte kwaliteitsproducten en correcte ondersteuning: dat is de missie waar Robaco voor staat.

Aarzel dan ook niet om ons te contacteren voor eender welke vraag. Wij staan voor u klaar!

ROBACO

ROBACO

GENTSEWEG 432
8793 ST.-ELOOIS-VIJVE
+3256609394
+3256609769