naar top
Menu
Logo Print

PIERRET zoekt officiële verdelers

Met Pierret geniet u steeds van:

- regionale exclusiviteit

- superieure kwaliteit en prestaties

- erg gebruiksvriendelijk prijscalculatie programma

- juiste en complete levering

Ja, als officiële Pierret-verdeler geniet ik van een topproduct dat ontwikkeld én gefabriceerd wordt in België, steeds volgens de hoogste standaarden. Zo ben ik niet alleen zeker van de hoogste afwerkingsgraad, maar ook van de beste prestaties op de Belgische markt."
Karel Maes
Karel Maes bvba
Geel

 

 

 

“Ja, als officiële Pierret-verdeler geniet ik van een exclusieve aanwezigheid in mijn regio. Ik ben er dan ook de enige die ramen & deuren met dergelijke topprestaties kan aanbieden."
Hans Buyck
Hans Buyck bvba
Kortrijk

Ja, als officiële Pierret-verdeler geniet ik van een levering die steeds juist én compleet is. En omdat ze het vervoer bij Pierret volledig zelf verzorgen, ben ik ook zeker dat de voorziene leverings termijn van mijn bestelling gerespecteerd wordt."
Kevin Vanderkelen
Ramen op maat
Geraardsbergen

 

 

 

“Ja, als officiële Pierret-verdeler beschik ik over een erg gebruiksvriendelijk prijscalculatieprogramma waarin ik op m'n eigen computer à la minute betrouwbare offertes kan opstellen. Zo vermijd ik heel eenvoudig onaangename verrassingen voor mijn klanten achteraf."
Yves Lermytte
Alu-Lermytte bvba
Poperinge

Bij Pierret ontwikkelen en fabriceren we al onze ramen en deuren in België, steeds volgens de hoogste standaarden. Zo investeerden we de afgelopen 3 jaar meer dan 20 miljoen euro in onze innovatieve productiefaciliteit. Nu alles op punt staat, zijn we op zoek naar vakmannen zoals u om officiële Pierret-verdeler te worden.

Ook interesse? Contacteer me gerust!

Gunter Rydant, Sales Verantwoordelijke Vlaanderen
0474 88 83 65 - gunter@pierret.net
www.pierret.net

PIERRET

PIERRET

LE CERISIER 10
6890 TRANSINNE
+3261655010
+3261655011