naar top
Menu
Logo Print

WAAROM U NAAR DE S.G.A. VAKDAGEN MOET

VASTE ONTMOETINGSPLEK IN DE SECTOR

De S.G.A. Vakdagen in Gorinchem (Nederland) zijn intussen een vaste waarde binnen de schilders-, glas- en afbouwsector. De vakbeurs laat de bezoeker in een aangename en ongedwongen sfeer kennismaken met de nieuwste innovaties.

S.G.A. Vakdagen stelt alles in het werk om het de bezoeker en exposant zo aangenaam mogelijk te makenMETEEN OP DE HOOGTE

S.G.A. Vakdagen brengt een volledig aanbod vanuit de sector samen, waarbij alle bekende merken aanwezig zullen zijn. De Nederlandse vakbeurs staat bekend om haar ongedwongen sfeer waarin bezoekers in alle rust de nieuwste innovaties en technieken kunnen leren kennen. Wie daarenboven ook nog eens de verschillende demo's en workshops bijwoont, is zo helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

Full service

Door die sfeer is er ook volop ruimte om met andere bezoekers van gedachten te wisselen en om zo zaken te doen. Wie kiest voor een Full Service Formule, wordt helemaal in de watten gelegd, met een, zoals de naam het zegt, volledige service.

Innovatie centraal

Tijdens de beurs staat innovatie centraal. Zo is er de Innovation Award, die wordt uitgereikt aan het meest innovatieve product op de beurs. De deelnemende innovaties zijn te bezichtigen op een speciale route, zodat bezoekers alle innovaties in één beweging kunnen aanschouwen. Stemmen kan tijdens de beurs, ook een jury beoordeelt alle inzendingen. Op de laatste beursdag worden de winnaars bekendgemaakt.

PRAKTISCH

Waar

Evenementenhal Gorinchem (Nederland)

Wanneer

6 t.e.m. 8 november 2018
13.00 u. - 21.00 u.

Toegang

Vraag uw gratis e-tickets aan via deze code: 71800037168

Meer info

www.sga-gorinchem.nl

SGA VAKDAGEN

SGA VAKDAGEN

FRANKLINWEG 2
4207 HZ GORINCHEM
+31183680680
-