naar top
Menu
Logo Print

FEESTELIJKE OPENING NIEUW VERKOOPPUNT DHK IN GENK

Een nieuwe strategische en hoogtechnologische verankering

270pxDHK Genk opende in Genk zijn grootste opslag- en verkoopmagazijn. Dit gloednieuwe gebouw van 6.500 m² vervangt dat van Avabel in Houthalen en vormt een aanvulling op de bestaande verkooppunten van Châtelineau en Luxemburg. In totaal staan tachtig personen voortaan voor u klaar om u te adviseren en uw bestellingen met zorg en knowhow voor te bereiden. Dit nieuwe magazijn is geïnspireerd door marktleiders in de sector van de opslag en de logistiek, zoals Amazon en DHL. Het herbergt het beste van de huidige technologieën voor de voorbereiding en opvolging van bestellingen om de ruim 28.000 artikelen nog sneller en vlotter bij de klanten te leveren.

PROFESSIONALS UIT DE SECTOR BETER BEGELEIDEN

In de industriesector en de bouwsector werkt men met korte termijnen, maar steeds langere wachttijden op het niveau van de bijbehorende diensten. De sleutel tot succes is de autonomie waar DHK de afgelopen dertig jaar de nadruk op legde. Meer dan 95% van de dienstverlening vindt intern plaats, op basis van een ruime voorraad in verschillende RAL-kleuren en andere tinten, wat zowel de uiteindelijke termijn als de verkoopprijs ten goede komt.
Plooien op groot formaat, snijden en frezen van aluminium en kunststof, Qualicoat lakken van platen en profielen, productie en verlijming van sandwichpanelen voor gevelisolatie ...

ALUMINIUM, EEN VERNIEUWEND MATERIAAL

Boven op de enorme permanente voorraad van standaardprofielen en aluminiumplaten brengt DHK meerdere daksystemen voor veranda's en pergola's op de markt. Het systeem SOLIS is er als laatste bij gekomen en verlegt de grenzen van de koudebruggen en zelfdragende systemen nog verder.
Vergeet de talloze steunpalen die het zicht belemmeren, en het onderhoud van een houten structuur. Het SOLIS systeem is gelakt in een RAL-kleur naar keuze en beschikt over een betere afwerkingsgraad.

Perfecte en ingenieuze gebouwafwerking

De finishing touch bepaalt de afwerkingsgraad van een gebouw. Daarom ontwikkelden we een assortiment van specifieke producten: op maat gesneden schuimafdichtingsstroken, geluidsisolerende stroken, dichtingen voor schrijnwerk, RAL-siliconen, brandwerende oplossingen, maar ook dorpelprofielen, borstweringen, muggenramen, luifels en carports op maat.
Ja, dat vindt u allemaal bij DHK. En ons advies krijgt u erbovenop!

Extraatje voor het milieu

We beperkten al het aantal papieren documenten, het vervoer en de nutteloze verpakkingen. DHK gaat met zijn afdeling Ecovery nog een stapje verder door plastic materialen te recycleren. Na een jaar werd er al 40 ton resten en afval van plastic platen verwerkt en geherwaardeerd in de korte keten, waardoor talloze verre en vervuilende verplaatsingen werden vermeden.

DHK

DHK

RUE DE WALLONIE 3
6200 CHATELINEAU
+3271243350
+3271243355
www.dhk.be