naar top
Menu
Logo Print

SHINEON™ HELPT SCHRIJNWERKERS AAN NIEUWE KLANTEN EN EXTRA INKOMSTEN

Zelfreinigende ramen voor de komende tien jaar dankzij shineon, regen en zon

Vensterglas wordt dagelijks blootgesteld aan weers- en milieu-invloeden, wat corrosie en vervuiling van het vensterglas veroorzaakt. Vaak is het vervelend of moeilijk om die vervuiling weg te krijgen, zeker op moeilijk te bereiken hoogtes. Zelfreinigend glas bestaat al, maar Renotech introduceert nu ShineOn™, het eerste zelfreinigende nabehandelingsproduct voor ramen dat gecertificeerd is. Het maakt gebruik van uv-stralen en water, dus hoe meer zon en regen, hoe properder het glas. Het product is niet alleen voordelig voor ramen en milieu, maar kan ook schrijnwerkers helpen bij het onderscheiden van de concurrentie en het werven van nieuwe klanten.

SHINEON™

ShineOn Renotech
Vuil en deeltjes hechten zich aan het venster. Daglicht activeert een fotokatalytisch proces om dat vuil af te breken. Waterdruppels vormen een fim en sleuren het vuil mee. Zo houdt ShineOn de ramen schoon en helder

ShineOn is een uniek product met een zelfreinigend effect dat toepasbaar is op alle glasramen. Renotech verzorgt exclusief de wereldwijde representatie van ShineOn en is momenteel nog op zoek naar dealers in België, Nederland en Frankrijk. Het is eenvoudig aan te brengen en werkt gedurende tien jaar. Het product is ecologisch en milieuvriendelijk, en gebruikt alleen natuurlijke hulpbronnen om het glas te reinigen. ShineOn is gebaseerd op een gepatenteerde technologie die zorgt voor propere en heldere ramen, waardoor tijd en geld worden bespaard. Zo zullen, bijvoorbeeld, de kosten voor een ruitenwasser niet langer betaald moeten worden. Zelfreinigende ramen kosten meer dan de gewone variant maar dankzij ShineOn kan ook gewoon glas zelfreinigend worden. Hierdoor worden die heel wat minder duur in onderhoud. Regen of verneveling met water zijn in normale omstandigheden genoeg om de ramen proper te krijgen, ze moeten met andere woorden niet aangeraakt worden met een doek of hand.

MINERALE COATING

ShineOn bestaat uit twee vloeistoffen. De eerste kuist het glas en bereidt het tegelijkertijd voor. De tweede vloeistof moet goed gemengd worden voor het aanbrengen. Op die manier wordt een transparante minerale coating met fotokatalytische en hydrofiele eigenschappen op het glas aangebracht. De coating gaat een sterke chemische verbinding aan met het glas, waardoor het volledig geïntegreerd wordt in het glasoppervlak en een erg lange levensduur krijgt. Deze deklaag stoot water en vuil af, waardoor het vuil zich minder gemakkelijk aan het glas vasthecht. Het vuil dat zich toch aan het glas weet te hechten, wordt met behulp van de zon en diens uv-stralen afgebroken en nadien door de regen weggespoeld. Zo breken, bijvoorbeeld, de fotokatalytische eigenschappen van het product NOx-deeltjes af tot niet schadelijke nitraten wat het milieu ten goede komt.

ShineOn Before After
Na- en voor behandeling met ShineOn

EXTRA INKOMSTEN

Verdeler worden van ShineOn brengt enkele voordelen met zich mee. Zo kunnen schrijnwerkers zich namelijk onderscheiden van de concurrentie omdat ze niet enkel hun raamwerk kunnen aanbieden, maar ook onmiddellijk zelfreinigende ramen mee kunnen leveren. Daarnaast kan het verdelerschap van ShineOn ook nieuwe klanten aanleveren. Klanten die bijvoorbeeld enkel voor ShineOn komen, kunnen vervolgens eveneens aangesproken worden over andere verkrijgbare diensten en producten, of net omgekeerd. Ten slotte wordt eveneens een financiële vergoeding voorzien als extra inkomst voor de verdeler.

RENOTECH

RENOTECH

AVENUE MAUPASSANT 3
1300 WAVRE
+32496275575
-