naar top
Menu
Logo Print

VLECAD GEEFT ZICHZELF ALLE RUIMTE OM VERDER TE GROEIEN

NIEUW GEBOUW MET OPLEIDINGSCENTRUM

VLECAD GEEFT ZICHZELF ALLE RUIMTE OM VERDER TE GROEIENDe verhuis van een bedrijf gaat vaak gepaard met een uitbreiding. Dat kan in het geval van Vlecad letterlijk genomen worden. Met het nieuwe gebouw is Vlecad uitstekend gewapend om zijn strategie voor de komende jaren ten volle uit te werken.

BOTSEN OP GRENZEN

Voorheen bezette Vlecad enkele lokalen van het Technisch Instituut Sint-Jansberg te Maaseik. Maar doorheen de jaren bleek dat die locatie zijn limieten had. “Enerzijds werd het daar te klein, waardoor we op zoek moesten gaan naar een groter pand," aldus zaakvoerder Lars Vliegen, “anderzijds viel het niet langer te rijmen met onze wens naar een zakelijke, professionele omgeving."

Het gebouw is volledig geautomatiseerd; zo is bv. de sterkte van de verlichting afgestemd op de lichtinval
Het gebouw is volledig geautomatiseerd; zo is bv. de sterkte van de verlichting afgestemd op de lichtinval

STATE OF THE ART

Vorig jaar hakte Vlecad de knoop door, met de aankoop van een stuk grond in een nieuwe industriezone te Bree. “Samen met Meertens Gielen Architecten hadden we al voor de bouw al onze plannen klaar, waardoor we bij de start van de constructie een vliegende start konden nemen. Door een goede planning was het gebouw eind mei reeds winddicht en konden we officieel verhuizen op 1 september. Ik wilde in het nieuwe gebouw kunnen zitten voor die eerste schooldag", lacht Lars Vliegen.

Het gebouw is hypermodern. “We beschikken over volledige building automation: de verlichting is afgestemd op de lichtinval én op bewegingsmelders; zodra er in ee n zone geen beweging is gedurende een bepaalde periode, gaat het licht in die zone uit. Dan hebben we ook nog automatisch geregelde vloerverwarming en ventilatie om het comfort binnenin te garanderen. Vanuit dat oogpunt hebben we ook verstelbare bureaus en ergonomische bureaustoelen."

“Bij de gevelbekleding hebben we gewerkt met cassettebouw, wat het gebouw een luxueuze uitstraling geeft. “Onze maatkasten hebben we zelf uitgetekend en gemaakt via ons eigen programma. Dat geeft wel een extra cachet aan het gebouw."

“Het gebouw helpt ons om visueel sterk voor de dag te komen. Bovendien kunnen we onze klanten hier nu uitnodigen en begeleiden in een luxueuze, professionele omgeving."

OPLEIDINGSCENTRUM

Het nieuwe gebouw bevat ook een eigen opleidingscentrum
Het nieuwe gebouw bevat ook een eigen opleidingscentrum

Het nieuwe gebouw bevat ook een eigen opleidingscentrum. “Ons CAD-programma Korpus vereist een zekere opleiding. Daarom startten we met een eigen opleidingscentrum. Doorgaans zijn dat groepssessies voor max. 10 personen. Voordeel is dat de prijs zo gedrukt kan worden en dat de groepsleden uit verschillende bedrijven komen. Zo krijg je vaak vragen waar anderen nog niet bij hadden stilgestaan, waardoor nieuwe inzichten ontstaan. Bijkomend voordeel: de opleidingen zijn erkend waardoor je subsidies kunt aanvragen voor onze opleidingen."

Lars Vliegen legt de lat hoog. “Wij willen met Vlecad een wauwgevoel opwekken bij de klant. Ook bij onze opleidingen. Ons centrum is strak en modern ingericht, de omkadering is luxueus opgevat … Alles om een toegevoegde waarde aan de klant mee te geven. Hij mag niet het gevoel krijgen dat dit een zoveelste opleiding is maar dat wij een uitzonderlijke partner zijn voor zijn bedrijf."

VLECAD

VLECAD

KANAALKOM 36
3960 BREE
+3289819330
+3289819239
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

AutoFit Mini
Wat is autoFIT Mini? AutoFIT Mini is onze eerste "Android App"! U kan deze app gratis (!) afhalen van de Google Play Store en gebruiken! U kan tot 1000 onderdelen optimaliseren. De zaagschema's krijgt u terug op uw toestel. Of dit nu een smartphone is of een tablet ...
Neem eens een kijkje ...

  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten