naar top
Menu
Logo Print

NIEUW ARGENTA INVISIBLE SCHARNIER EXO XC-10

Stand 4326

Dit nieuwe scharnier blinkt vooral uit in flexibiliteit want dankzij z'n variabele inbouwafstand (van 4 tot 10 mm) tot de voorkant van het deurblad, is die bruikbaar voor alle 'opbouw' deurkaders met deurlijsten.

argenta invisible EXO XC-10OPGAAN IN DE WAND

argenta invisible EXO XC-10De argenta invisible EXO XC-10 is de nieuwste variant in het assortiment onzichtbare scharnieren van Argent Alu.

Ingefreesd op 4 mm gemeten vanaf het deurblad, blijft de openingshoek van 180° namelijk perfect behouden. Zelfs met deurlijsten en een vloerplint rond de deur en tegen de muur, kan de deur zo steeds helemaal open.
Dit opent zelfs nog meer perspectieven, want zo kan je ook een deurblad afwerken met dezelfde tegels of glas zoals de wand errond. Kwestie dat de deur visueel volledig in de wand verdwijnt. Zelfs met de extra dikte van die tegels of het glas op zowel de wand als de deur (maximum 2 keer 6 mm), kan die laatste dan toch nog helemaal opendraaien.

MAKKELIJK

De EXO XC-10 is zoals alle argenta invisible scharnieren uitgerust met het 'Easy Hook'-systeem. Dat zorgt ervoor dat je het deurblad na montage in het deurkader nog gemakkelijk op je eentje kan afregelen, zowel in de hoogte, de breedte als de diepte.

ARGENTA

ARGENTA

+3293339999
+3293339990